Skip to main content

We houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen binnen Hospice Arco Cavent, dus delen we met enige regelmaat wat er nieuw(s) is binnen onze stichting. Zo kunt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.

Succesvolle Week4Light 2021

Het vijfde jaar fundraising voor het voortbestaan van het hospice was mooi, sereen, spectaculair, indrukwekkend, dat zijn de woorden die we voorbij zien komen op social media. Tijdens de afsluiting was u er weer en werden we begeleid door de sfeervolle muziek van de saxofonist Benjamin Emanuel.
Onze donateurs weten hoe moeilijk het is om ieder jaar de financiën sluitend te krijgen en hoe belangrijk donaties zijn voor het hospice. Voorlopig is er geen perspectief dat de te lage vergoeding van de SVB (ANG 85,00) zal wijzigen voor de zware zorg die geleverd wordt in het hospice. Privéverzekeringen vergoeden wèl de algehele kosten (ANG 250,00). Het tekort is dus nijpend, kortom we kunnen niet meer zonder de Week4Light
Daarom ben ik ontzettend trots en vooral dankbaar dat we met zijn allen hebben bijgedragen aan het mooie werk van het hospice. Dankzij u, de bedrijven, de particuliere donaties, de verkoop van de lampionzakjes heeft het hospice het astronomische bedrag mogen ontvangen van: ANG 56.134,24.
Samen hebben we ervoor gezorgd dat Hospice Arco Cavent in 2022 het mooie werk voort kan zetten.
Masha danki namens het team van Hospice Arco Cavent.
Wij hopen u allen volgend jaar weer te zien tijdens de Week4Light!
Rianne van Gestel

Vond u dit interessant, deel dit blog dan gerust met anderen.